Έτσι είπε τον Δασκαλάκη ο Κούγιας

Αναπαράσταση του εγκλήματος της Ρόδου ζητάει ο Κούγιας

Τι είπε ο γνωστός ποινικολόγος

Την αποδόμηση του κινήτρου που αποδίδεται στο κατηγορητήριο στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει τον Μάνο Δασκαλάκη επιχείρησε ο Αλέξης Κούγιας λίγο πριν ξεκινήσει σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξη Κούγιας αποκάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγο της πελάτισσάς του «κλαρινογαμπρό» τονίζοντας: «Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει, καταρρέει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε ακόμα ότι ο «θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας που υποστηρίζει την κατηγορία. Να περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω έχει ενδιαφέρον. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους. Δεν μιλάω για την κατηγορία αλλά για τη δικονομική συμπεριφορά. Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά».

Είναι και δικαίωμα του ανθρώπου που βλάπτεται από τέτοιες συμπεριφορές. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η κατάρρευση ενός συστήματος που αρχίζει σήμερα, κατάφερε να καταργήσει και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που έχει ορισμένες σταθερές που εμπιστεύεται επιστήμονες με ειδικές γνώσεις και ανάλογα με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των επιστημόνων διατυπώνονται κατηγορίες.

Η μητέρα και η αδελφή της, καθώς και ο πατριός της με τον θείο της βρίσκονται στο σημείο, στο πλευρό της, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία άγνωστη γυναίκα που ήταν στην είσοδο των δικαστηρίων φώναξε στον Μάνο Δασκαλάκη: «Μάνο, είμαστε μαζί σου, μην την αφήσεις, μην κάνεις πίσω».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.