Μουσικό μπαμ: Ο ράπερ που επιλέγει ο Τσίπρας για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ 

Μουσικό μπαμ: Ο ράπερ που επιλέγει ο Τσίπρας για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ 

Οι εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια!

Ο θάνατος του Νεκτάριου Σαντορινιού βύθισε στη θλίψη τον ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι σήμερα έχει αναστείλει κάθε κομματική εκδήλωση.

Μετά την κηδεία του βουλευτή αναμένεται να γίνει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είχε αναβληθεί προκειμένου να επικυρωθεί μεγάλο μέρος των ψηφοδελτίων για τις εκλογές του 2023.

Η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει μετά την Τετάρτη αλλά τα περισσότερα έχουν κλειδώσει και όπως όλα δείχνουν – μαζί με αυτό του ψηφοδελτίου Επικρατείας – πρόθεση είναι να αποστείλουν ένα μήνυμα και ανανέωσης και μαχητικότητας, αλλά και «λάμψης» σε συνδυασμό με καλή επαγγελματική διαδρομή (στη γραμμή που επιλέχθηκε και η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου).

Εκλογές: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινώντας από το Επικρατείας, εδώ όλα δείχνουν πως θα δούμε τον τέως υπουργό Εθνικής Αμυνας και Α/ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, αλλά και τον Οθωνα Ηλιόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή Ιατρικής και κλινικό ογκολόγο στο Harvard Medical School και στο Massachusetts General Hospital Cancer Center.

Εκπλήξεις με καλλιτέχνες και ράπερ

Στο κυνήγι του σταυρού τρέχουν ήδη στελέχη που προέρχονται από τα ΜΜΕ, όπως ο Γιώργος Καραμέρος στην Ανατολική Αττική. Αλλά και του θινκ τανκ του κόμματος, όπως ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης (στην Κεφαλλονιά). Οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Μαριάννα Τουμασάτου επίσης υπάρχουν στο σενάριο των υποψηφίων, έχει μάλιστα κλειδώσει ο πρώτος, ενώ εσχάτως έχει καταγραφεί και το όνομα της τραγουδίστριας Τάνιας Τσανακλίδου. Επανειλημμένα για τα ψηφοδέλτια ή και το Επικρατείας εντοπίζεται ως εκδοχή και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χουάν Ραμόν Ρότσα. Η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, λένε μια σειρά στελεχών πως επίσης θα ήταν ιδανική επιλογή για τη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του ράπερ Μιθριδάτη για τα Νότια της Αθήνας έχει επίσης καταγραφεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.