Κρίνει τα πάντα: Τι θα πει για την κεταμίνη η Πισπιρίγκου για να κάνει την απόλυτη ανατροπή

Κρίνει τα πάντα: Τι θα πει για την κεταμίνη η Πισπιρίγκου για να κάνει την απόλυτη ανατροπή

Για να αθωωθεί στο δικαστήριο

Εν αναμονή των ερωτήσεων του Αλέξη Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη, στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα στοιχεία για την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από τις δηλώσεις του συνηγόρου της, αλλά και από τις δημόσιες τοποθετήσεις της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημητρακοπούλου, που στέκεται στο πλευρό της κατηγορούμενης, αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά, σιγά η άποψη που θα υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της δίκης για τις συνθήκες υπό τις οποίες η Τζωρτζίνα έχασε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, ήδη η σύμβουλος ειδικών γνώσεων της 34χρονης έχει τονίσει ότι η κεταμίνη που έχει εντοπιστεί στο σώμα της 9χρονης ήταν σε θεραπευτική συγκέντρωση, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι στο κορίτσι, την ημέρα του θανάτου του, δόθηκαν από τους γιατρούς και άλλες ουσίες, όλες κατασταλτικές για το κεντρικό νευρικό σύστημα. Αυτός θα είναι ο κεντρικός υπεραπιστικός ισχυρισμός της κατηγορούμενης μητέρας των τριών παιδιών.


Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζει πως το κυρίαρχο θέμα είναι αν η κεταμίνη που δόθηκε στην Τζωρτζίνα είναι η αιτία θανάτου της. Από την άλλη πλευρά έμπειροι ιατροδικαστές, που ασχολούνται με την υπόθεση της Πάτρας, αναφέρουν ότι η ποσότητα κεταμίνης που δόθηκε στο 9χρονο κοριτσάκι ήταν θανατηφόρα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.