Παραίτηση κυβερνήτη Νέας Υόρκης: Αυτή είναι η βοηθός του που τον κατηγορεί για παρενόχληση (Pic)

Τι δήλωσε σε πρωινή εκπομπή.
Παραίτηση κυβερνήτη Νέας Υόρκης: Αυτή είναι η βοηθός του που τον κατηγορεί για παρενόχληση (Pic)

Η πρώην εκτελεστική βοηθός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Μπρίτανι Κομίσο, έσπασε τη σιωπή της δίνοντας τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης για το οποίο κατηγορείται ο Άντριου Κουόμο.

Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες στις οποίες η Κομίσο ισχυρίστηκε πως, από το 2019 έως το 2020, ο Κουόμο «ήρθε σε στενή επαφή» μαζί της σε αρκετές περιπτώσεις. Σε κάποιες από τις μαρτυρίες της  την έκθεση της γενικής εισαγγελέας αναφέρονται ισχυρισμοί της ότι ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης «έφτασε κάτω από τη μπλούζα της και της έπιασε το στήθος», ενώ σε άλλες περιπτώσεις της έπιανε τα οπίσθια.

«Δεν είπα τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι μιλάμε για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. Τον φυλάνε στρατιώτες και άνθρωποι της ασφάλειας. Αυτοί δεν είναι εκεί για να προστατεύσουν εμένα, αλλά αυτόν. Ένιωσα πως αν επιχειρούσα να κάνω κάτι για να τον προσβάλω μέσα στο σπίτι του, δεν θα ήταν αυτός που θα είχε προβλήματα ή θα απολυόταν. Θα ήμουν εγώ. Και ένιωσα επίσης πως ότι και να έλεγα δεν θα με πίστευε κανείς», δήλωσε η Κομίσο στο CBS This Morning και στην Times Union.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ