Νέο ψυχρό κύμα πιο σφοδρό από το προηγούμενο – Πότε θα έρθει

Απροσπέλαστα τα Βόρεια Προάστια - Τι πρέπει να προσέχουν οι κάτοικοι

Το είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Για τον ερχομό ενός νέου ψυχρού κύματος προειδοποίησε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτηση του στο Facebook, αφού πρώτα όμως ανέβει η θερμοκρασία.

Ο μετεωρολόγος επανήλθε με νέα πρόβλεψη καιρού όπου τονίζει πως από την Τετάρτη θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία. Ωστόσο στα τέλη του Φεβρουαρίου αναμένεται να βρεθούμε εκ νέου μπροστά σε έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το τελευταίο 10ήμερο του Φεβρουαρίου

Αρχικά ο κ. Μαρουσάκης προβλέπει πως μέχρι και αύριο, Τρίτη (14/2), η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα που είναι σήμερα, ενώ στην συνέχεια αναμένεται σταδιακά να ανεβεί ο υδράργυρος από την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, Πέμπτη με Παρασκευή θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Ωστόσο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει νέο ψυχρό «κύμα» το τελευταίο 10ήμερο του Φεβρουαρίου.

Με ανάρτηση στο facebook αναφέρει:

«Με έναν φυσιολογικό χειμωνιάτικο καιρό θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πιο πολύ από Τρίτη – Τετάρτη και στη συνέχεια. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όπου φαίνεται να λαμβάνει χώρα ένα νέο ισχυρό ψυχρό επεισόδιο το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τις επόμενες ημέρες. Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.