Πέτρος Φιλιππίδης: Περνά στην αντεπίθεση – Στέλνει αγωγή σε όποιον τον αποκαλεί με συγκεκριμένη λέξη

Πέτρος Φιλιππίδης: Περνά στην αντεπίθεση - Στέλνει αγωγή σε όποιον τον αποκαλεί με συγκεκριμένη λέξη

Ποιους απειλεί με αγωγές ο ηθοποιός

Μετά την αθώωσή του για βιασμό λόγω αμφιβολιών και την καταδίκη του για δύο απόπειρες βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης περνά στην αντεπίθεση.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην πρόθεση του εντολέα του να κατατίθεται αγωγή σε όποιον τον συκοφαντεί και τον αποκαλεί βιαστή. «Η εντολή του είναι να κατατίθεται άμεσα αγωγή σε όποιον εξακολουθεί να τον λέει βιαστή» δήλωσε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα αθώος, λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού.


Μερικές ημέρες νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, ο κ. Δημητρακόπουλος είχε τονίσει ότι ο πελάτης του αισθάνεται προδομένος από ανθρώπους που αγαπούσε και ανέφερε τα ονόματα των Αναστασοπούλου, Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, λέγοντας πως «αυτές τις κοπέλες τις αγαπούσε και τις θαύμαζε. Τις θεωρούσε μεγάλα ταλέντα. Δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτές που ήταν δίπλα του χρόνια, αυτές που του έκαναν αφιερώσεις, τώρα τον λένε “βιαστή”», είπε ο Δημητρακόπουλος και συνέχισε: «Είναι κάτι που δεν αντέχεται σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι κάτι που ο οποιοσδήποτε δεν θα μπορούσε να το δεχτεί». Στην παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο δικηγόρος προσπαθεί να «αγιοποιήσει» τον Φιλιππίδη, ο Δημητρακόπουλος απάντησε: «Οχι, δεν είναι έτσι. Ηταν ευέξαπτος, εγωιστής και αυτό πλήρωσε, αλλά βιαστής δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.