«Βίασαν την προσωπική μου στιγμή»: Οι μονταρισμένες γυμνές φωτό με τις οποίες εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

«Βίασαν την προσωπική μου στιγμή»: Οι μονταρισμένες γυμνές φωτό με τις οποίες εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Οι φωτογραφίες στέλνονται με email σε γνωστά της πρόσωπα

Η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Ολγα Πολίτη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση εκβιασμού με γυμνές φωτογραφίες που έχουν μονταριστεί.

«Έχουν βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου» ανέφερε η ίδια μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η κυρία Πολίτη ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα επιτήδειοι έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες, έχουν πάρει το πρόσωπό της και την παρουσιάζουν γυμνή στο διαδίκτυο.


Οι φωτογραφίες στέλνονται με email σε γνωστά της πρόσωπα, ενώ εμφανίζονται και ως χορηγούμενες αναρτήσεις.

«Κάπου αποσκοπεί» όλο αυτό, σημειώνει η Όλγα Πολίτη που στέλνει και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαδικτυακό εκβιασμό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής εξηγεί πως η συγκεκριμένη στοχοποίηση «είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα», ενώ «δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν οι δράστες».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.