Πέτρος Φιλιππίδης: Αδιανόητη συμπεριφορά στον γιο του

Νέα καταγγελία για Π.Φ: «Αυvανιζόταν & φώναζε 'Πάρ' τον στο στόμα»

Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας

Ενοχος για δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως και έκρινε τον ηθοποιό αθώο για τον βιασμό.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρη σύσκεψη τον έκριναν ένοχο για τις απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Αντιθέτως, το δικαστήριο , κατέληξε ομόφωνα πως δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία του βιασμού κατά συναδέλφου του το 2008. Για να φτάσει το δικαστήριο στην ετυμηγορία του προηγήθηκε μία μακρά διαδικασία στην οποία υπήρξαν αλληλοκατηγορίες.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης, εξαρχής στήριζαν τον δικό τους άνθρωπο και βρέθηκαν εν μέσω «πυρών». «Το τι έχει ακουστεί για τον γιο μου, που δούλεψε γκαρσόνι… Τι του έλεγαν! Από αυτά που έβγαζε, μου έστελνε κι εμένα 10 ευρώ για να φάω. Ξέρετε τι είναι φυλακή; Δεν είναι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι σκληρό, στη φυλακή σταματά το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ζωή σου. Βλέπεις μπροστά σου το τέλος» είχε πει στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η αποκάλυψη για τον γιο το Φιλιππίδη

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 έκανε μία αποκάλυψη για τον γιο του ηθοποιού. «Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Και δεν καταστρέφουμε καμιά φορά αθώους, άντε να καταστρέψουμε τον ένοχο. Δεν είναι σωφρονισμός η φυλακή, μην τρελαθούμε. Το παιδί του, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης; Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη, που από ό,τι μαθαίνω είναι και καλός ηθοποιός, αποκλείστηκε από όλες τις παραστάσεις. Έφτασε -και το αποκαλύπτω σήμερα- πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτητών ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και τον πήραν γκαρσόνι. Στην αρχή δούλευε ως ηθοποιός, μετά τον κόψανε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.