«Έμπαινε στο καμαρίνι μου και…»: Η καταγγελία που «τελείωσε» τον Φιλιππίδη και τον έστειλε στη φυλακή

«Θα κλείσουν σπίτια»: Οι νέες πολύ πιο σοβαρές καταγγελίες για σκηνοθέτες και ηθοποιό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδεύει προς τις φυλακές της Τρίπολης...

Το… σήριαλ της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη οδεύει προς το τέλος του, καθώς ο πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε, όπως διαβάσατε ήδη στο instanews, προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται μέχρι τη μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και ακόμα δύο απόπειρες, και παρά το γεγονός πως αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, η 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα έκρινε πως πρέπει να φυλακιστεί.

Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, οι καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού είναι αρκετά περισσότερες, με γυναίκες συναδέλφους του να τον κατηγορούν ευθέως, και με πολύ σκληρά λόγια, για κακοποίηση.

Ωστόσο, ενδεχομένως τίποτα να μη γινόταν στην συγκεκριμένη υπόθεση (ή, έστω, με τέτοια ταχύτητα) αν δεν έβρισκαν το θάρρος τον Φλεβάρη που μας πέρασε τρεις γυναίκες, οι οποίες κατήγγειλαν δημοσίως τα όσα υπέστησαν και «ξεσκέπασαν» τον διάσημο ηθοποιό.

Αναφερόμαστε φυσικά στις Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελένη ∆ροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Οι τρεις κοπέλες με τα όσα ανέφεραν άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και άφησαν άφωνο το πανελλήνιο, που, προφανέστατα, διατηρούσε άλλη- ξεκάθαρα θετικότατη- γνώμη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ας θυμηθούμε ένα απόσπασμα από την κατταγγελία της κ. Παπαχαραλάμπους, που είναι πραγματικά σοκαριστική και «ξεκλείδωσε» την υπόθεση:

«Μέσα στον χώρο του καμαρινιού μου, του οποίου κλειδιά διατηρούσε ο ίδιος στην κατοχή του καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας, μπαινοβγαίνοντας στο καμαρίνι μου χωρίς να χτυπά την πόρτα μου και ορισμένες φορές κλειδώνοντας την πόρτα πίσω όπως έμπαινε, ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ και τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει. Πέραν των εν λόγω πράξεων, με τις οποίες προσέβαλε κατ’ εξακολούθηση τη γενετήσια αξιοπρέπειά μου και μέσα στο πλαίσιο της νοσηρής επιθυμίας του να με μειώνει και να με ταπεινώνει συστηματικά με διάφορους τρόπους, αρκετές φορές εισερχόταν στο καμαρίνι μου, ενώ βρισκόμουν μέσα σε αυτό με κλειστή την πόρτα, κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από εκεί που καθόμουν (σημειώνω δε ότι ο ίδιος είχε τουαλέτα στο δικό του καμαρίνι)…»

Κάπως έτσι, και μετά από «ορυμαγδό» νέων καταγγελιών, φτάσαμε στην προφυλάκιση του Φιλιππίδη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.