Σοκαριστική αποκάλυψη για Γλυκά Νερά: «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει»

«Έβγαλε το τσεκούρι και...»: Η σοκαριστική σκηνή πριν το φόνο που δείχνει τι φρίκη ζούσε η Κάρολαϊν (Vid)

Τα νέα συνταρακτικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η ψυχολόγος της Καρολάιν άκουσε πολλά, όμως όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε πλήρη συνεννόηση με τις αρχές προκειμένου να μην υποπτευθεί κάτι ο πιλότος.

Όπως αποκάλυψε το Star στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η σύμβουλος φέρεται να υποστήριξε ότι μετά το έγκλημα, της τηλεφώνησε ένας κοινός γνωστός της με τον πιλότο, ο οποίος τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος της είπε με νόημα ότι αυτή είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον 33χρονο, καθώς ήξερε τη σχέση του ζευγαριού.

Τηλεφώνημα όμως δέχτηκε και απ’ τον ίδιο τον πιλότο όταν το όνομά της είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Αναγνωστόπουλος την πήρε για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η αστυνομία. Ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ περίπου στις 23 Μαΐου, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό με τη φωνή να της λέει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει». Απειλές φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της.

Ποια ήταν η αντίδραση της ίδιας μετά τις απειλές;

Συνέχισε να κρατά φιλική στάση απέναντι στον πιλότο για να μην υποπτευθεί ότι μιλάει με τις Αρχές και μάλιστα μετά την κηδεία της Καρολάιν δέχτηκε και νέα κλήση από τον Αναγνωστόπουλο. Αυτή τη φορά της τηλεφώνησε με σκοπό να κανονίσουν μια συνεδρία για να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η σύμβουλος, ο πιλότος δεν είπε ούτε μια φορά το όνομα της Καρολάιν.

Την ίδια ώρα, ακόμα μία κατάθεση -γειτόνισσας του ζευγαριού αυτή τη φορά- ακυρώνει κάθε ισχυρισμό του πιλότου περί καβγά του με την 20χρονη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.