Τήρησε την υπόσχεση: Ο Παπαργυρόπουλος έδωσε δώρο στην κόρη του Βοσκόπουλου τη μέρα της κηδείας

Τήρησε την υπόσχεση: Ο Παπαργυρόπουλος έδωσε δώρο στην κόρη του Βοσκόπουλου τη μέρα της κηδείας

Το είχε ζητήσει ο τραγουδιστής.

Το τελευταίο αντίο έστειλαν συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι αλλά και πολύς απλός κόσμος το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην κηδεία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια τη Δευτέρα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους ανθρώπους που τον αγάπησαν αλλά και στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στην κηδεία του καλλιτέχνη ήταν και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, μαζί με τον γιο του Νάσο. Ο επιχειρηματίας ήταν προσωπικός φίλος του τραγουδιστή αλλά και κουμπάρος του. Δε θα μπορούσε να λείψει όχι μόνο για τη διαπροσωπική σχέση που είχε αναπτύξει με τον λαϊκό τραγουδιστή αλλά γιατί έκρυβε και ένα μυστικό του.

Ο κος Παπαργυρόπουλος μετέφερε στην κηδεία το κρυφό δώρο που είχε αποκτήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος και θα παραδιδόταν στην κόρη του μετά τον θάνατό του.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τον επιχειρηματία να παραδώσει το δώρο στη Μαρία Βοσκοπούλου, έναν πίνακα με το πορτραίτο του. Ένα σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος ζωγράφος και όπως έλεγε ο εκλιπών αοιδός «έδειχνε τον αληθινό Τόλη Βοσκόπουλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο επιχειρηματίας τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Τόλη Βοσκόπουλο και παρέδωσε τον πίνακα στην κόρη του, όπως ακριβώς είχε ζητήσει ο τραγουδιστής να γίνει μετά τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.