Δεν θα πιστέψετε τον τρόπο που βρήκαν τουρίστες για να διασκεδάσουν στη Μύκονο (Vid)

Στη «μαύρη λίστα»: Χωρίς Βρετανούς τουρίστες η Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι

H διασκέδαση δε σταματάει ακόμα και με τις απαγορεύσεις.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες την απόφαση να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στην εξάπλωση του κορωνοϊού στη Μύκονο, με τα πρώτα μέτρα του τοπικού αυτού lockdown να αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των μαγαζιών μετά τα μεσάνυχτα αλλά και τη απαγόρευση της μουσικής σε χώρους διασκέδασης στο νησί.

Οι τουρίστες του νησιού των ανέμων δεν έχουν δει με καλό μάτι την απόφαση αυτή και συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη μουσική στη διασκέδαση των διακοπών τους στη Μύκονο.

Η κάμερα του Μύκονος TV έπιασε μία ομάδα Ιταλών και Ιταλίδων τουριστών σε beach bar εστιατόριο του νησιού να ζητούν από τους υπεύθυνους του καταστήματος να ανοίξουν τα μεγάφωνα και να παίξουν μουσική. Οι τουρίστες φώναζαν musica, mucica επίμονα αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα ηχειάκι blootooth και να ξεκινήσουν να παίζουν μουσική από ένα κινητό, συνοδεύοντάς το τις φωνές τους δείχνοντας ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να βάλουν τη μουσική στις διακοπές τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.