Φολέγανδρος: Η κίνηση της Λατινοπούλου που δεν περίμενε κανείς

Φολέγανδρος: Η κίνηση της Λατινοπούλου που δεν περίμενε κανείς

Η αναφορά που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινή γνώμη με τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στη Φολέγανδρο. Ένας 30χρονος άνδρας, μετά από διαφωνία, έριξε την 26χρονη σύντροφό του στα βράχια με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή αφότου έπεσε και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό. Θα μπορούσε και να είχε σωθεί αν ο σύντροφός, που στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα είχε κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή.

Η νέα περίπτωση γυναικοκτονίας ξεσήκωσε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Ανάμεσα στα tweets που προκάλεσαν σάλο ήταν και αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης είναι αναρχικός και θεωρεί πως ο όρος «γυναικοκτονία» δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο έγκλημα που για την ίδια είναι μια «στυγερή ανθρωποκτονία».

«Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση» ανέφερε στο tweet της η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.