Γιώργος Καραϊβάζ: Θέλω να κοιτάξω τον δολοφόνο και να τον ρωτήσω γιατί

Ραγδαίες εξελίξεις: Δένει τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ η αστυνομία

Συγκλονίζει η μητέρα του.

Τρεις περίπου μήνες έχουν περάσει από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη εκτελέστηκε μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Ο άτυχος δημοσιογράφος επέστρεφε από τη δουλειά του στο Star όταν οι εκτελεστές τουτου αφαίρεσαν τη ζωή. Έκτοτε οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του δημοσιογράφου ξεσπά. «Θέλω να κοιτάξω κατάματα τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του παιδιού μου και να τον ρωτήσω, «γιατί..; τί σου έκανε και του έκοψες το νήμα της ζωής..;”», δήλωσε με πόνο ψυχής η κυρία Παναγιώτα στην ιδιαίτερη πατρίδα του δημοσιογράφου, την Καλλίφυτο.

«Το παιδί μου είχε σε όλη του τη ζωή πείσμα, πάθος για τη δουλειά του – από τριών ετών μέχρι το τέλος με το άδικο φευγιό του. Ο Δημήτρης μου είναι η συνέχεια του πατέρα του… Βλέπω εκείνον μέσα από τα δικά του μάτια», τόνισε η μητέρα του δημοσιογράφου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.