Γλυκά Νερά: «Δεν αναιρώ ούτε λέξη» – Επιμένει η Δημουλίδου για τον Μπάμπη και προκαλεί αντιδράσεις

Γιατί οι γιαγιάδες έλεγαν «Παρασκευή τα νύχια να μην κόψεις, την Κυριακή να μη λουστείς αν θέλεις να προκόψεις»;

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, στην οποία ουσιαστικά αναγνωρίζει ελαφρυντικά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η Χρυσηίδα Δημουλίδου εμφανίστηκε σε πρωινές εκπομπές.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της, στην οποία ουσιαστικά αναγνωρίζει ελαφρυντικά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η Χρυσηίδα Δημουλίδου εμφανίστηκε σε δύο πρωινές εκπομπές στις οποίες υποστήριξε οτι… όσοι της ασκούν κριτική δεν ξέρουν καλά ελληνικά.

«Ως συγγραφέας και άνθρωπος των γραμμάτων έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου. Χθες το βράδυ έκανα μία επεξηγηματική ανάρτηση» είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ευτυχείτε.

Και πρόσθεσε πως «δεν αναιρώ ούτε λέξη απ’ όσα είπα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν το είχε προσχεδιάσει (ο Αναγνωστόπουλος το έγκλημα στα Γλυκά Νερά). Δεν μπορεί να είναι τόσο ανόητος και να έκανε τέτοια προχειροδουλειά» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

«Αν διαβάσεις το κείμενο προσεκτικά θα καταλάβεις ότι μόνο αυτό δεν λέω. Το κείμενο έχει παραποιηθεί και έχει μεταφερθεί τελείως διαφορετικά.  Εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία ένας άνθρωπος με ελάχιστη ευφυΐα ένα σκηνικό τόσο πρόχειρο.  Δεν είμαι μάρτυρας υπεράσπισης δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Έκρινα πέντε πράγματα και τα ανέφερα», είπε η Δημουλίδου.

«Δεν βρίσκω κανένα ελαφρυντικό γι αυτό τον άνθρωπο. Για εμένα δεν το είχε προσχεδιάσει, ήταν όλο το σκηνικό ηλίθιο. Όταν πιλοτάρεις και δεν έχεις ψυχική ηρεμία μπορεί να γίνεις επικίνδυνος. Ήμουν 25 χρόνια αεροσυνοδός και όταν ένας πιλότος δεν είναι ήρεμος μεταφέρει ψυχές και εμπορεύματα. Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ είχε καβγάδες στο σπίτι του… Μην δημιουργούμε ίντριγκες, δεν υπερασπίστηκα κανέναν. Κατηγορείται τη Δημουλίδου που γράφει βιβλία για ενδοοικογενειακή βία πως υπερασπίζεται ένα γυναικοκτόνο;», είπε επίσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.