Γλυκά Νερά: Η σχέση του δολοφόνου με τη μάνα του – Η ατάκα «φωτιά» για τη Λυδία 

Αποκαλυπτικός ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, για τις σχέσεις του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τη μητέρα του
Γλυκά Νερά: Η σχέση του δολοφόνου με τη μάνα του - Η ατάκα «φωτιά» για τη Λυδία 

Αποκαλυπτικός ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, για τις σχέσεις του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τη μητέρα του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια, ο κ. Χαρμάνης αναφέρθηκε στη δικαστική μάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ των γονέων του θύματος και του δράστη για την επιμέλεια της ενός έτους κόρης του ζευγαριού, Λυδίας.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της Καρολάιν ζητά να έχει την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού και κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη, σχετική αίτηση. Η οικογένεια του δράστη έχει υποβάλλει αίτημα συνεπιμέλειας. Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του δράστη με τη μητέρα του δεν είναι καλές. «Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη» είπε.

Αίσθηση έκανε η αναφορά του στην ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όταν η μητέρα του Αναγνωστόπουλου έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού για να πάρει το βρέφος. Αποκάλυψε ότι όταν η μητέρα του 33χρονου πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε: «είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί», κάτι που ενισχύει τον ισχυρισμό του υποδηλώνοντας ότι η μητέρα του δράστη είχε 11 μήνες να δει το εγγόνι της.

Ρήξη

Πάντως, ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε στην εκπομπή T-live στον Alpha ότι δεν υπήρχε ρήξη στις σχέσεις του δράστη με τη μητέρα του: «Δεν υπάρχει ρήξη των σχέσεων, αυτό μπορώ να πω». Σε ερώτηση αν η μητέρα του πιλότου βοηθούσε το ζευγάρι και κρατούσε το παιδί, δήλωσε άγνοια: «Έχω την εικόνα ότι δεν υπήρξε ρήξη των σχέσεων».

Αποκλειστική επιμέλεια

Η οικογένεια της Καρολάιν, μέσω του δικηγόρου της, ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ