«Αυτοκτονία με δυο σφαίρες;»: Το μυστήριο με τον θάνατο Δογιάκη που εξετάζουν οι αρχες

«Αυτοκτονία με δυο σφαίρες;»: Το μυστήριο με τον θάνατο Δογιάκη που εξετάζουν οι αρχες

Tι πραγματικά συνέβη στον επιχειρηματία.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφτασε στο απονενοημένο διάβημα, ο επιχειρηματίας της εστίασης, Σταύρος Δογιάκης, εξετάζουν οι Αρχές λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της σωρούς του, που βρέθηκε χτες Τρίτη στο δάσος του Υμηττού.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε αποχωρήσει μετά από δεκαετίες στο τιμόνι της ταβέρνας, μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ, όπως δήλωσε ο αδερφός του.

Λίγο πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart για τον Άη Γιάννη, βρέθηκε στο Μαρούσι και εκεί ήταν το σημείο που αποφάσισε να απενεργοποιήσει το κινητό του πριν οδηγηθεί στο δάσος.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Κρητικός» αυτοκτόνησε λίγη ώρα αργότερα πυροβολώντας τον εαυτό του μία φορά στην καρδιά και μία στο κεφάλι, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να αυτοκτονήσει πρώτα πυροβολώντας στην καρδιά του, όμως αστόχησε δημιουργώντας διαμπερές τραύμα. Κάτι που τον υποχρέωσε να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και να δώσει τη χαριστική βολή.

Η Ασφάλεια εξετάζει τους λόγους που οδήγησαν τον επιχειρηματία στην πράξη του αυτή, μελετώντας νέα στοιχεία για την επιχειρηματική δραστηριότητα του, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι θα συνεχιζόταν με μία νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.