«Ήθελε να αδυνατίσει για να μην της κάνουν bullying» – Συγκλονίζει ο ιερέας που έχασε την κόρη του

«Ήθελε να αδυνατίσει για να μην της κάνουν bullying» - Συγκλονίζει ο ιερέας που έχασε την κόρη του

Τι καταγγέλλει ο ίδιος.

Την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για την απώλεια της 14χρονης κόρης του ζητά ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη. Ο ιερωμένος καταγγέλλει ότι η κόρη του έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ιατρικού λάθους.

Η έφηβη είχε διακοσμιθεί σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης προκειμένου να κάνει επέμβαση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να χάσει βάρος. Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της ο γιατρός που διενέργησε την επέμβαση έκανε πιθανόν κάποιο ιατρικό λάθος, αφού η 14χρονη πέθανε δύο ημέρες μετά.

Ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

«Όπως όλοι μας στην καραντίνα, το παιδάκι μου άρχισε να τρώει λίγο παραπάνω, ενώ είχε ήδη κάποια περιττά κιλά. Προσπαθήσαμε αρχικά με τους γνωστούς τρόπους να τα χάσει, έκανε ποδήλατο και διάδρομο, αλλά κουραζόταν πολύ. Δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά. Ζήτησε την βοήθειά μου και προφανώς ως πατέρας, θα έκανα το καλύτερο για αυτήν. Το μόνο που ήθελα ήταν να σώσω το παιδί μου και το έχασα για πάντα» ανέφερε στο ThessToday.gr ο πατέρας του κοριτσιού.

«Ο γιατρός μας διαβεβαίωσε πως μπορεί να γίνει το χειρουργείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μας ενημέρωσε ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια επιπλοκή, δηλαδή πως ο δακτύλιος μπορεί να κάνει διάτρηση στομάχου. Μάλιστα μας τόνιζε πως σε 12-15 ημέρες μπορεί να ξεκινήσει κανονικά την γυμναστική. Μας συμβούλεψε, μία εβδομάδα να πίνει μόνο υγρά, και τις πρώτες ημέρες που θα πονάει να της δίνουμε μόνο παυσίπονα» επεσήμανε ο ιερέας.

«Ο ίδιος μας είχε ενημερώσει πως η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και πως όλα πήγαν καλά. Εμείς, εμπιστευτήκαμε τον γιατρό, ποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα από αυτόν; Η ψυχούλα μου… το παιδάκι μου περίμενε την ημέρα αυτή μες την χαρά, και κατέληξε σε τραγωδία. Μου έλεγε «άντε μπαμπά μου να κάνουμε την επέμβαση, να δω πως είναι, να αδυνατίσω» συνέχισε ο χαροκαμένος πατέρας.

Όπως σημείωσε ο ιερέας η κόρη του έπεσε πολλές φορές θύμα bullying για τα κιλά της: «Ταυτόχρονα, ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική ώστε να βοηθήσει και εκείνη από την πλευρά της όσο μπορεί και να συμβάλλει στην κοινωνία μας. Η ψυχούλα μου… ήταν τόσο ευαίσθητη που την ίδια στιγμή που τα παιδιά στο σχολείο της έκαναν bullying για τα παραπάνω κιλά της, εκείνη μου ζητούσε λίγα παραπάνω χρήματα, ώστε να δώσει σε αυτούς που δεν έχουν να φάνε».

Η εγχείρηση του άτυχου κοριτσιού έγινε την περασμένη Τρίτη και την επόμενη μέρα 14χρονη πήρε εξιτήριο και ξεκίνησαν αφόρητοι πόνοι. «Το παιδάκι μου πονούσε πάρα πολύ. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τον γιατρό και του εξήγησα την κατάσταση της κόρης μου, δυσκολευόταν να αναπνεύσει, και εκείνος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό, μας καθησύχασε.

Το παιδί όμως από ότι φαίνεται έλιωνε μέσα, το γαστρικό υγρό είχε γεμίσει την κοιλιά, και πονούσε παντού, εγώ την μάλωνα γιατί νόμιζα πως με κορόιδευε» λέει ο πάτερ Βησσαρίων ξεσπώντας σε αναφιλητά, και συνεχίζει «της έδινα παυσίπονα όπως μας είπε πολλές φορές ο γιατρός, της κάναμε ενέσεις για τους πόνους με την νοσοκόμα που φέραμε στο σπίτι, και εκείνη σπάραζε.

«Την Παρασκευή το παιδί είχε 160 παλμούς, νομίζαμε πως η καρδιά θα φύγει από την θέση της. Πήρα ξανά τον γιατρό και μου είπε πως ήταν στην Γερμανία, τόνισε να την πάμε στο νοσοκομείο αμέσως. Τον ακούσαμε για ακόμη μία φορά, με την διαφορά ότι γύρισα μόνος μου από εκεί, χωρίς το παιδί μου. Πέθανε εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.