Γλυκά Νερά: «Κεραυνοί» Κατερινόπουλου για τον «ηθοποιό» Μπάμπη που σκότωσε την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Κεραυνοί» Κατερινόπουλου για τον «ηθοποιό» Μπάμπη που σκότωσε την Καρολάιν

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ο πρώτος που μίλησε για τις αντιφάσεις του πιλότου.

Για «προσχεδιασμένη δολοφονία» έκανε λόγο ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την τροπή που πήρε η υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν από τους πρώτους που είχε μιλήσει για την στάση του πιλότου. Στην πρώτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη δολοφονία είχε τονίσει τις αντιφάσεις που παρουσιάζονταν στην στάση του 32χρονου τις πρώτες ώρες μετά το στυγερό έγκλημα.

«Είχα δυο σημαντικά στοιχεία από την αρχή που με έκαναν να πιστεύω στην ενοχή του πιλότου. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι και οι δύο παρακολουθούσαν ψυχολόγο«, σημείωσε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με την έρευνα ενός εγκλήματος ξέρουμε ότι τα πάντα από το σημείο που έγινε το έγκλημα. Άρα το κλειδί, το μυστικό βρισκόταν εκεί μέσα. Από την άλλη, στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε να κάνουμε και με τη γλώσσα του σώματος του πιλότου. Είναι σημαντικό για τους ερευνητές να μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και αυτό το στοιχείο. Η γλώσσα του σώματος έλεγε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έλεγαν τα μάτια του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος των Αξιωματικών της αστυνομίας προσέθεσε ότι θεωρεί ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν προσχεδιασμένο. «Δεν ήταν έγκλημα της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί της έκλεισε το στόμα με το μαξιλάρι και τη σκότωσε» υπογράμμισε.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό» που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.