Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος! – Η πολύτιμη βοήθεια της ψυχολόγου και ο καβγάς που οδήγησε στον πνιγμό

Ψυχολόγος Καρολάιν: Γι' αυτό κλήθηκε ξανά εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ

Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν ο 32χρονος πιλότος. Κομβικό ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας έπαιξε η κατάθεση της ψυχολόγου. 

Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν ο 32χρονος πιλότος. Κομβικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξε η κατάθεση της ψυχολόγου ενώ το μοιραίο βράδυ η 20χρονη φέρεται να απείλησε τον σύζυγό της πως θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε από το σπίτι.

Κομβικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος έπαιξε η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν που επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα. Το μοιραίο βράδυ ο πιλότος είχε καβγαδίσει με την Καρολάιν και η νεαρή τον απείλησε ότι θα πάρει το παιδί από το σπίτι και θα φύγει, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο πιλότος φέρεται να έκλεισε τη μύτη και το στόμα της Καρολάιν με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Πριν το έγκλημα, το ζευγάρι αντάλλαζε μηνύματα ενώ ο ένας βρισκόταν στο υπόγειο και ο άλλος στο υπνοδωμάτιο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Σε βάρος του πιλότου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Τα 3 στοιχεία που τον «έκαψαν»

Το στοιχείο – κλειδί που προέκυψε από την έρευνα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από το smartwatch που φορούσε η 20χρονη Καρολάιν στο χέρι της. Ένα ρολόι το οποίο κατέγραφε τους καρδιακούς παλμούς της νεαρής μητέρας, μέχρι τον θάνατο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να συμπίπτουν οι χρόνοι που ο σύζυγος της υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι «ο κοντός, γεροδεμένος ληστής με την μπαλακλάβα» έπνιξε την 20χρονη με αυτόν που σταμάτησε το smartwatch να καταγράφει παλμούς.

Aπό την εξέταση του καταγραφικού συστήματος με το οποίο ήταν συνδεδεμένες οι κάμερες εντός και εκτός της μεζονέτας προέκυψαν και πάλι διαφορετικοί χρόνοι σε σχέση με όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος πιλότος. Με απλά λόγια φαίνεται πως οι κάρτες μνήμης αφαιρέθηκαν νωρίτερα από όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει ο σύζυγος της Καρολάιν. Tέλος, τόσο στο άψυχο κορμί της Καρολάιν όσο και γενικότερα στο σπίτι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό (DNA) τρίτου προσώπου

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.