Γλυκά Νερά: Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στον δολοφόνο της Καρολάιν

Καλλιακμάνης: Σύλληψη για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Σημαντικό βήμα για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν έκαναν οι Αρχές. Η άτυχη μητέρα βρήκε φρικτό θάνατο όταν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ληστές εισέβαλλαν στη μεζονέτα που διέμενε μαζί με τον σύζυγο και την 11 μηνών κόρη τους και την έπνιξαν.

Οι Αρχές μέχρι σήμερα πίστευαν ότι το σπίτι της οικογένειας είχε γίνει στόχος αλλοδαπών κακοποιών που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα. Κάπως έτσι προσπαθούσαν να συνδέσουν την υπόθεση με άλλες που δεν είχε εξιχνιαστεί και είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν όμως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία που φέρνουν την ανατροπή στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τρία είναι τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του δολοφόνου. Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών ξεκαθάρισαν τι συνέβη με τις κάρτες από τις κάμερες ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι κάρτες είχαν αφαιρεθεί μυστηριωδώς χωρίς να καταγράψουν το παραμικρό από όσα τραγικά συνέβησαν στη μεζονέτα. Οι Αρχές μέσω εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Το τρίτο στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του δολοφόνου έχουν να κάνουν με το κίνητρο. Οι Αρχές κατάφεραν να βρουν το πραγματικό κίνητρο του φρικιαστικού εγκλήματος που σόκαρε την Ελλάδα και είναι τελικά διαφορετικό από αυτό που είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.