Γλυκά Νερά: Νέες διαρρήξεις «καρμπόν» σε Μάτι και Παιανία! Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Στην τελική ευθεία: Η Κάρολαϊν έδειξε τον δολοφόνο της

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών.

Οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στους δράστες του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ψάχνουν οι Αρχές. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πριν από περίπου έναν μήνα, αδίστακτοι ληστές μπήκαν στη μεζονέτα μίας οικογένειας και αφού φίμωσαν τον σύζυγο έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν.

Οι δράστες του στυγερού εγκλήματος δε δίστασαν να σκοτώσουν και τον σκύλο της οικογένειας ενώ έστρεψαν το όπλο τους και κατά του 11 μηνών βρέφους της οικογένειας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realnews» στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει δύο διαρρήξεις στο Μάτι το 2018 και την Παιανία το 2020.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα πρόκειται για υποθέσεις με πολλές ομοιότητες με αυτή των Γλυκών Νερών. Οι Αρχές μέχρι στιγμής αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Για την περίπτωση της διάρρηξης στην Παιανία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού οι ομοιότητες είναι πάρα πολλές. φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Όμως, για τη δεύτερη περίπτωση τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Τρεις ληστές εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο εσωτερικό της μονοκατοικίας στην Παιανία όπου διέμεναν δύο συνταξιούχοι. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με ένα πιστόλι και ένα περίστροφο και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

Αμέσως κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, τους ξύπνησαν απειλώντας τους με τα όπλα στα χέρια, τους ακινητοποίησαν. Την ίδια ώρα ο ένας από αυτούς αναζητούσε το καταγραφικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού.

Οι ληστές δε δίστασαν να χτυπήσουν τον ηλικιωμένο άνδρα προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι τρεις δράστες έκλεισαν το στόμα και τη μύτη της συζύγου του συνταξιούχου, προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα και άλλα χρήματα μέσα στο σπίτι. Παράλληλα έδεσαν τον ίδιο με ταινία συσκευασίας που είχαν μαζί τους.

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι, αφού πρώτα πήραν μαζί τους το καταγραφικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού και εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο και φιμωμένο. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν πως επρόκειτο για τρεις άνδρες που έφυγαν πεζοί από τη μονοκατοικία.

Αυτές τις εικόνες, με τις τρεις φιγούρες που είχαν αποτυπωθεί στις κάμερες των γειτονικών σπιτιών στην Παιανία, έδειξαν πρόσφατα οι αστυνομικοί στον τραγικό σύζυγο της Καρολάιν. Ο 32χρονος πιλότος αναγνώρισε τουλάχιστον τη σωματοδομή των τριών ληστών και κυρίως του κοντού με το γεροδεμένο σώμα και τα παραπανίσια κιλά.

Όπως φαίνεται, η πρακτική των τριών ληστών στην Παιανία είναι σχεδόν ίδια με αυτήν που ακολούθησαν οι δράστες της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.