Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη πλήρωσε την οικογένεια – Πού ζητά να δώσουν τα λεφτά

Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη πλήρωσε την οικογένεια - Πού ζητά να δώσουν τα λεφτά

Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του τροχαίου του τραγουδιστή.

Συνεχίζεται μέχρι και σήμερα το σίριαλ της υπόθεσης του Παντελή Παντελίδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2016, ωστόσο τα όσα συνέβησαν εκείνο το ξημέρωμα συνεχίσουν να απασχολούν την κοινή γνώμη.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι ακόμη σε δικαστική διαμάχη με τις συνεπιβάτισσες στο αμάξι τη μοιραία νύχτα. Μάλιστα, η Μίνα Αρναούτη, κατέβαλε στην οικογένεια του Παντελίδη το ποσό των 11.500 ευρώ μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε κατατεθεί εναντίον της.

Οι γονείς και τα αδέλφια του τραγουδιστή ζητούσαν από τη Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, το ποσό των 84.000 ευρώ για αναρτήσεις που είχε κάνει στο facebook. Ωστόσο, οι δικαστικές Αρχές επιδίκασαν την καταβολή του ποσού των 11.500 ευρώ.

Η Μίνα Αρναούτη ζητεί από την οικογένεια του τραγουδιστή, μέσα από την ανάρτησή της, να καταθέσουν τα χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Σήμερα κατέβαλα το ποσό των 11.500 ευρώ στην οικογένεια Παντελίδη από την αγωγή για τις αναρτήσεις στο Facebook που έκανα. Αναμένω την κατάθεση εκ μέρους τους του ποσού αυτού στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως έγραφαν στην αγωγή τους.

​(Έλαβα την αγωγή αυτή 19/6/2017, όπου μου ζητούσαν 84.000€. Ήμουν ακόμη με πατερίτσες και μέσα σε χειρουργικές αίθουσες και δεν είχα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Εκκρεμούν οι δικές μου αγωγές)», έγραψε στο μήνυμά της στο facebook.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.