Αλλαγές στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας – Τέλος η απαγόρευση στη μουσική

Εστίαση: Ανοίγει χωρίς SMS - Μύλος με το ωράριο απαγόρευσης

Tι ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Aλλαγές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όσον αφορά τη νέα χαλάρωση κάποιων μέτρων κατά του κορωνοϊού, με τη μεγάλη αλλαγή να έρχεται στο θέμα της εστίασης, σε ένα μέτρο που είχε αμφισβητηθεί έντονα όταν πρωτοανακοινώθηκε.

Το τέλος του μέτρου της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση αναμένεται να ανακοινωθεί της Τετάρτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Αλλαγές θα έχουμε και στις οδηγίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής σε γάμους και βαφτίσεις για το όριο των καλεσμένων. Πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση από τα 100 άτομα που ισχύει μέχρι σήμερα σε πάνω από 250, αποκλειστικά και μόνο σε ανοιχτούς χώρους δεξιώσεων, με το μέτρο να ξεκινάει μετά την 1η Ιουλίου.

Όσον αφορά το φλέγον θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00.30 ως τις 05.00 οι πληροφορίες για το πότε θα πάψει να υπάρχει δεν είναι συγκεκριμένες. Τα πρώτα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ανακοίνωση μίας παράτασης μίας ώρας, με τη νέα απαγόρευση να ξεκινάει μετά τις 01.30 και να ισχύει μέχρι το πρωί.

Όσο για το πότε η απαγόρευση θα πάψει να υφίσταται; Όπως λέγεται, όχι νωρίτερα από την 1η Ιουλίου.

Τα φαινόμενα εξάλλου, του κόσμου που έχει σταματήσει εδώ και καιρό να εφαρμόζει το μέτρο αυτό είναι πολλά, η αστυνόμευση είναι χαλαρή εκείνες τις ώρες, παρόλα αυτά δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση ή κάποια ΚΥΑ για να επισημοποιήσει τις αλλαγές του πιο μακροχρόνιου, μέχρι στιγμής, μέτρου του lockdown.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.