«Τι κερδίζεις μου λες;»: Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το κότερο και τα ναρκωτικά

Τι εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία είχε εμπλακεί το όνομά του.
«Τι κερδίζεις μου λες;»: Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το κότερο και τα ναρκωτικά

Η κυκλοφορία του βιβλίου του Λάκη Λαζόπουλου έγινε πριν λίγες ημέρες και μέσα σε αυτό αναφέρει άγνωστες ιστορίες αλλά και πράγματα που δεν πρόλαβε να πει στη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή από τον καρκίνο.

Μιλώντας στο περιοδικό DownTown, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ερωτήθηκε και για ένα κεφάλαιο του βιβλίου στο οποίο αναφέρεται το περίφημο σκάνδαλο εμπλοκής του με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο που στο βιβλίο αναφέρεται η υπόθεση αυτή αλλά και το πόσο στοίχισε στην αγαπημένη του Τασούλα η εμπλοκή του ονόματός του.

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

«Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;».

Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά.

Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα «παρ’ το να ησυχάσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ