Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν (vid)

Καλλιακμάνης: Σύλληψη για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Αυτός είναι πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι οι αρχές. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν αξιοποιήσει όλα τα στοιχεία που έχουν βρεθεί και όπως όλα δείχνουν οι συλλήψεις για την υπόθεση είναι θέμα ωρών.

Ο 32χρονος πιλότος αναγνώρισε όπως φαίνεται την γλώσσα την οποία μιλούσαν οι δράστες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο άνδρας άκουσε κάποιες λέξεις στα αλβανικά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό του δολοφόνου της Καρολάιν.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star ένας φίλος του 32χρονου πιλότου και εκπαιδευτής του τόνισε ότι έπεσε θύμα επίθεσης από το ίδιο πρόσωπο.

Ο εκπαιδευτής του 32χρονου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το προφίλ του αδίστακτου δράστη της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Όπως είπε είχε στρογγυλό πρόσωπο, παχύς με τα μάτια στο χρώμα του μελιού και πολύ κοντά στη μύτη και κουρεμένος.

Οι συνεργοί μπορεί να μην είναι οι ίδιοι αλλά ο αρχηγός φαίνεται να είναι ο ίδιος επισημαίνει ο μάρτυρας. Όπως τόνισε η περιγραφή του 32χρονου πιλότου συμπίπτει με τη δική του περίπτωση και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Όπως σημείωσε ο άνδρας που μίλησε στο Star, ο αρχηγός μιλούσε ελληνικά ενώ ο ίδιος άκουσε 1-2 αλβανικές λέξεις.

Ο φίλος του πιλότου σημείωσε ότι το πιο πιθανό είναι ο άνθρωπος αυτός να έχει διαφύγει στην Αλβανία και να γυρίσει πάλι σε κανένα εξάμηνο. Ο ίδιος κλήθηκε από τις Αρχές το 2018 όταν και έγινε η επίθεση τις βάρος του αλλά δεν αναγνώρισε κανέναν από τις φωτογραφίες που του έδειξαν.

Όπως ανέφερε μάλιστα δεν αποκλείεται η επίθεση στο σπίτι του πιλότου να ήταν στοχευμένη. Να υπήρξε δηλαδή εσωτερική πληροφόρηση ότι πρόκειται για οικογένεια που διαθέτει οικονομική άνεση και έγινε η ληστεία που οδήγησε στη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.