«Τους βρήκαμε»: Πολύ σημαντική εξέλιξη στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά ραγδαίες εξελίξεις: Σημαντικό εύρημα των αρχών

Ραγδαίες εξελίξεις…

Πεπεισμένοι ότι η λύση του γρίφου των Γλυκών Νερών είναι πλέον ημερών, αν όχι ωρών, είναι οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες από τη στιγμή που ο πιλότος είναι σχεδόν βέβαιος ότι αναγνώρισε τον έναν δράστη μετά τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αρχές.

Πώς φτάσαμε έως εδώ; Οι αστυνομικοί στηριζόμενοι στην κατάθεση του πιλότου και στα στοιχεία που οι ίδιοι συνέλεξαν μετά από εξονυχιστικές έρευνες ημερών, κατόρθωσαν να κλείσουν την ψαλίδα των υπόπτων.

EKTAKTO: Tαυτοποιήθηκε η εθνικότητα των δολοφόνων της Κάρολαϊν

Ξεκίνησαν με πάνω από 300 σκληρούς κακοποιούς και στη συνέχεια απέκλεισαν τους μισούς. Έτσι, πήγαν στον πιλότο έχοντας 150 φωτογραφίες σεσημασμένων που ταίριαζαν με το προφίλ των δραστών και του ζήτησαν να αναγνωρίσει το πρόσωπο που είδε. Ο πιλότος το έκανε και από εκείνη τη στιγμή οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Για πρώτη φορά ακούστηκε από αστυνομικούς κύκλους η ατάκα «τους βρήκαμε» που δείχνει την πίστη των αρχών ότι είναι μια ανάσα από την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για προσαγωγές τις επόμενες ώρες που μπορεί να μετατραπούν σε συλλήψεις στην πορεία.

Σε κάθε περίπτωση έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία. Η λύση του μυστηρίου που πολλοί πίστευαν ότι δεν θα λυθεί ποτέ, είναι πλέον ζήτημα ωρών…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.