Γλυκά Νερά: Ταυτοποιήθηκε η εθνικότητα των δραστών

Ραγδαίες οι εξελίξεις.
Γλυκά Νερά: Πρόσωπο- κλειδί ο 32χρονος πιλότος

Προχωρούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τις Αρχές να βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση.

Ο πιλότος αναγνώρισε τον έναν εκ των δραστών σε φωτογραφίες εγκληματιών που μελέτησε μαζί με τους αστυνομικούς, με τους ίδιους να θεωρούν πως λαμβάνοντας υπόψιν τη ταραχή του και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μπορούμε με βεβαιότητα να μιλάμε για τουλάχιστον 80% ταυτοποίηση, αφήνοντας ένα μικρό ποσοστό πιθανότητας απόκλισης.

Την ίδια ώρα, στην Αστυνομία εξετάζεται ένα αποτύπωμα παπουτσιού που δεν ανήκει σε κανέναν από τους κατοίκους ή τους επισκέπτες της μεζονέτας της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Όπως ειπώθηκε, στο Εγκληματολογικό εξετάζουν το συγκεκριμένο στοιχείο, καθώς θεωρείται πως ανήκει σε έναν εκ των δραστών.

Πλέον οι έρευνες γίνονται πιο στοχευμένα, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναγνώρισε τη γλώσσα που άκουσε να μιλούν οι ληστές – δολοφόνοι. Στην Αστυνομία, τον έβαλαν να ακούσει διαλόγους σε αρκετές γλώσσες, με τον ίδιο να υποδεικνύει ως τη γλώσσα που μιλούσαν οι εισβολείς την αλβανική.

Για πρώτη φορά, πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν πως οι έρευνες είναι πλέον στην τελική ευθεία, δηλώνοντας βέβαιοι πως η υπόθεση θα εξιχνιαστεί παρά την απαισιοδοξία των βρετανικών Μέσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ