Αυτός πήρε την τεράστια περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου μετά τη δολοφονία του

Η απίθανη αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους»

Tι απέμεινε από την περιουσία του ηθοποιού και της οικογένειάς του.

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από άγριο έγκλημα στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου, με τον ίδιο να βρίσκεται νεκρός στο σαλόνι του από την οικιακή του βοηθό μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο ηθοποιός είχε κατακρεουργηθεί από 21 δολοφονικές μαχαιριές μόλις στα 56 του χρόνια με το πανελλήνιο να παρακολουθεί σοκαρισμένο τις λεπτομέρειες των αστυνομικών ρεπορτάζ για τη δολοφονία του αγαπημένου του ηθοποιού, λίγα χρόνια μετά τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες στους «Δύο Ξένους» του Mega αλλά και στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» στον Αντ1.

Ενάμιση χρόνο μετά τη δολοφονία του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή και η αδερφή του, Έφη Παπαθεοδώρου, μετά από μάχη με τον καρκίνο αλλά και ο σύζυγός της λίγο καιρό αργότερα.

«Βόμβα» Αστυνομίας για τα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» (Vid)

Μόλις τρία χρόνια μετά η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου, Νικολέττα Σεργιανόπουλου, πέθαινε στην επέτειο θανάτου της κόρης της, κλείνοντας τον «κύκλο κατάρας» στην οικογένεια, ο οποίος ξεκίνησε με τη δολοφονία του ηθοποιού.

Μοναδικός κληρονόμος της οικογενειακής περιουσίας έμεινε ο ανιψιός του Νίκου Σεργιανόπουλου και υιός της Έφης Παπαθεοδώρου.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι πούλησε το σκάφος που είχε κληρονομήσει από την οικογενειακή περιουσία γιατί δεν είχε χρήματα να το συντηρήσει. Αντίθετα δεν έκανε το ίδιο με το σπίτι του ηθοποιού, ακόμα και να ήθελε να το πουλήσει.

«Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια, δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε γι’ αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί». 

«Κάθε νύχτα σχεδόν, ακούγονται φωνές, περίεργα τριξίματα, ακόμη και ουρλιαχτά», «Η αύρα του νεκρού εξακολουθεί να τριγυρνά στο σπίτι, καθώς εκεί μέσα κρύβεται πολύς πόνος και πολλά αναπάντητα «γιατί»» υποστηρίζουν σε παλαιότερες δηλώσεις τους γείτονες του σπιτιού θεωρώντας το σπίτι καταραμένο και στοιχειωμένο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.