Εκτέλεση Τάσου Μπερδέση: Τι είχε πει σε αστυνομικό πριν δολοφονηθεί

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Από το Survival του Φουρθιώτη νεκρός από σφαίρες

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο δικηγόρος του δολοφονημένου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες καλάσνικοφ στη Βάρη, έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο του ΠΑΟ το πρωί της 31ης Μαΐου.

«Ο αδικοχαμένος Τάσος Μπερδέσης είχε αναφέρει σε κατάθεσή του, πριν από δυόμιση χρόνια, ότι δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Το αν αυτές οι απειλές συνδέονται με τη σε βάρος του ανθρωποκτονία είναι αντικείμενο έρευνας των διωκτικών αρχών» σημείωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο πυγμάχος, ο οποίος για χρόνια είχε δουλέψει σαν ασφάλεια νυχτερινών μαγαζιών στην Πάτρα αλλά και σαν συνοδεία επιχειρηματιών, είχε μιλήσει στον πρώην βουλευτή και πρώην διοικητή ασφαλείας Πατρών, Αθανάσιο Νταβλούρο λέγοντας ότι «Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου» στη συνάντηση που είχαν λίγο καιρό πριν εκτελεστεί, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Με πλησίασε ο ίδιος, μου δήλωσε ποιος είναι. Τον είδα ήρεμο και μάλιστα μου δήλωσε ότι είχε αλλάξει πορεία και ότι είχε πάρει τον ίσιο δρόμο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τα λόγια του.”Η παλιά ατζέντα πετάχτηκε, να ξέρεις ότι βρίσκομαι στο δρόμο του Θεού και όλα καλά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.