Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μ@λ…ς όποιος τα βάλει μαζί μου – Διαλύσατε το αρχείο της Αλίκης σιχάματα»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μ@λ...ς όποιος τα βάλει μαζί μου - Διαλύσατε το αρχείο της Αλίκης σιχάματα»

Ο γιος της Αλίκης τα βάζει με τους χάκερς που του έκλεψαν το αρχείο του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε εναντίον των ανθρώπων, οι οποίοι όπως καταγγέλλει ο ίδιος, του έκλεψαν δεδομένα από τους υπολογιστές του και τις άλλες ψηφιακές του συσκευές.

Μέσα στις καταγγελίες που έκανε δημόσια από τον προφίλ του στο Facebook ανακοίνωσε ότι ο φάκελος με τα ονόματα και τα στοιχεία των δραστών έχει πάει σε δικηγόρους ενώ μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι οι χάκερς διέλυσαν τη σελίδα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος και έχει όλο το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο από τη λαμπρή καριέρα της ηθοποιού μητέρας του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ έγραφε:

«Λοιπόν, κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές. Κάποιοι άλλοι, εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές, κινητά, laptop, iPad και είναι και τόσο βλάκες αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία, και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό. Θα γονατίσουν. Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μα…κας να σκεφτεί οτι μπορεί να τα βάλει μαζί μου.

Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε, ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν! Θράσος! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει. ΑΝΤΕ Γεια. Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω. Σύντομα η συνέχεια. Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε! Ρε θα πω, ΟΝΟΜΑΤA, σταμάτα ρε νούμερο»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.