Γλυκά Νερά: Το ντοκουμέντο που λύνει τον γρίφο της υπόθεσης

Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει φύλαξη στην Αν. Αττική γιατί οι αστυνομικοί συνοδεύουν επώνυμους

Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση

Δεν χρειάζεται να έχει ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα με την υπόθεση των Γλυκών Νερών για να καταλάβει ότι τις τελευταίες μέρες η ιστορία είχε πάρει μια εντελώς διαφορετική τροπή.

Η έλλειψη στοιχείων έκαναν τους αστυνομικούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να μην άφησαν ούτε ένα σημάδι ενώ έμειναν στη μεζονέτα πάνω από μια ώρα οι δολοφόνοι. Μοιραία η έρευνα άρχισε να στρέφεται αλλού και κι έτσι βγήκαν στην επιφάνεια αναπάντητα ερωτήματα τα οποία έπρεπε να απαντήσει ο πιλότος.

Σε μια υπόθεση γεμάτη ανατροπές όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Έτσι, τις τελευταίες ώρες οι αρχές επιστρέφουν στο αρχικό σενάριο της ληστείας μετά φόνου, καθώς μπορεί να μη βρέθηκαν ίχνη των ληστών εντός σπιτιού, βρέθηκαν όμως εκτός.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» δημοσιοποίησε βίντεο- ντοκουμέντο ενός ύποπτου αυτοκινήτου που διέφυγε από την περιοχή την ώρα που η αστυνομία πιστεύει ότι έγινε το έγκλημα. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο. Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους κι άλλο βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο η ταυτότητα και ο ιδιοκτήτης του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Αν η αστυνομία καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι το όχημα διαφυγής των δραστών σημαίνει ότι ο μεγάλος γρίφος της υπόθεσης έχει λυθεί. Οι αξιωματικοί θα έχουν το πρώτο ίχνος των δολοφόνων και την απόδειξη ότι δεν ήταν ούτε… φαντάσματα, ούτε αποκύημα φαντασίας.

Σημαίνει αυτό ότι οι αρχές βάζουν οριστικά στην άκρη τα κομμάτια του παζλ που δεν έχει ενώσει ακόμα ο πιλότος; Όχι, όμως όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί η έρευνα είναι πολυεπίπεδη και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι δολοφόνοι (όποιοι και αν είναι αυτοί) δεν έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα. Και αυτό θα φανεί την εβδομάδα που έρχεται…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.