Έξαλλη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους από την απολογία Φιλιππίδη

Τι ανέφερε ο ηθοποιός στο απολογητικό του υπόμνημα.
Έξαλλη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους από την απολογία Φιλιππίδη

Εκδικητικά κίνητρα πίσω από την καταγγελίας της ηθοποιού Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέθεσε ο ίδιος κατά την απολογία του.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ο ίδιος και η κα Παπαχαραλάμπους είχαν ερωτική σχέση, η οποία μάλιστα ήταν γνωστή και στη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, την περίοδο στην οποία αναφέρονται οι καταγγελίες.

Η απολογία του ανέφερε τα εξής:

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η ηθοποιός φέρεται να είναι έξαλλη από το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς υποστηρίζει ότι όλα όσα αναφέρονται στο πρόσωπό της είναι αναληθή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ