Διαζύγιο για την Έλενα Ράπτη και τον σωματοφύλακά της (Pic)

Διαζύγιο για την Έλενα Ράπτη και τον σωματοφύλακά της (Pic)

Το ζευγάρι δεν έκλεισε παντρεμένο ούτε έναν χρόνο.

Για χωρισμό της Έλενας Ράπτη με τον σύζυγό της -και πρώην σωματοφύλακά της-, Κίμωνα Μπάλλα, κάνει λόγο το εξώφυλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, τον Αύγουστο του 2019, το ζευγάρι φέρεται να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους το ίδιο αθόρυβα όσο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

«Το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα για να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για μένα ο γάμος είναι μια προσευχή και ήθελα να το μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου, τους γονείς μας και τα αδέλφια μας. Το γεγονός ότι δεν το είπα οφείλεται στο ότι ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα προεκλογικά να απασχολήσω για ένα θέμα της προσωπικής μου ζωής. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό και για τους συνυποψηφίους μου», δήλωνε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας λίγο μετά τον γάμο της, στο «Πρωινό».

Διαζύγιο για την Έλενα Ράπτη και τον σωματοφύλακά της (Pic)

Ωστόσο, οι φήμες περί κρίσης στον γάμο της δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Κι αυτό διότι η Ράπτη είχε πραγματοποιήσει τον Απρίλιο του 2020 φωτογράφιση για το περιοδικό «OK!» στην οποία πόζαρε χωρίς τη βέρα της.

Διαζύγιο για την Έλενα Ράπτη και τον σωματοφύλακά της (Pic)

«Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Επιλέγω να στέκομαι στα θετικά και να παίρνω δύναμη από αυτά. Και επιλέγω να μοιράζομαι δημόσια ό,τι είναι καλό και ευχάριστο. Ό,τι είναι στενόχωρο το κρύβω καλά μέσα μου και το κρατάω για μένα. Δεν το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανάγκη από ένα χαμόγελο, μια αισιόδοξη σκέψη κι αυτό θέλω να προσφέρω στους άλλους: να παίρνουν, όσο γίνεται, δύναμη και κουράγιο από εμένα», είχε πει στη συνέντευξή στη Σοφία Τουντούρη, αφήνοντας αιχμές για τον χωρισμό της.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το διαζύγιο των δυο τους έχει ήδη βγει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.