Γλυκά Νερά: Πρόσωπο- κλειδί ο 32χρονος πιλότος

Γλυκά Νερά: Πρόσωπο- κλειδί ο 32χρονος πιλότος

Τι περιμένουν οι αρχές

Αυτή τη στιγμή ζει κυριολεκτικά κατά λάθος. Οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά πίστεψαν ότι ο 32χρονος πιλότος πέθανε, καθώς είχε διαδοχικά λιποθυμικά επεισόδια την ώρα που ήταν δεμένος και φιμωμένος. 

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι θα αφαιρούσαν και τη ζωή του Μπάμπη από τη στιγμή που τόσο ο ίδιος, όσο και η Καρολάιν είδαν το πρόσωπο του δράστη. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο πιλότος όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πρόσωπο- κλειδί τον 32χρονο γιατί όσο περνούν οι μέρες και ξεπερνάει το αρχικό σοκ πιστεύουν ότι θα καταφέρει να ανασύρει απ’ τη μνήμη του και άλλες πολύτιμες λεπτομέρειες που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. 

Ήδη μάλιστα έχει μπει στη διαδικασία να βλέπει φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να διαπιστώσει αν κάποιο από τα πρόσωπα αυτά ταυτίζεται με εκείνο του δράστη που είδε.

Το γεγονός μάλιστα ότι η Καρολάιν πάλεψε με τους δολοφόνους της με αποτέλεσμα να υπάρχει στα νύχια της γενετικό υλικό τους, φέρνει ακόμα πιο κοντά τις αρχές στη λύση του μυστηρίου.

Έμπειροι αξιωματικοί θεωρούν ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι αρχές θα κατορθώσουν να δέσουν και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους δράστες του στυγερού εγκλήματος. Οι δολοφόνοι έκαναν πολλά λάθη, δεν κάλυψαν τα ίχνη τους και η σύλληψή τους θεωρείται πλέον θέμα χρόνου. 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.