Βελόπουλος: «Οπλοκλατοχή, εθνοφυλακή, όπλα σε όλους τους Έλληνες»

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Το παραλήρημα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Υπέρ της θανατικής ποινής και της ακόμα πιο αυστηρής πολιτικής στις ποινές των εγκλημάτων στάθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με αφορμή το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Ισόβια σημαίνει ισόβια. Αλλάξτε το νομοθετικό πλαίσιο. Να μην ξαναβγούν από εκεί μέσα. Να κάνουν κοινωνική εργασία για να τρώνε στη φυλακή. Γιατί η προσωπική μου άποψη είναι: κτήνος που αφαιρεί ζωή, άνθρωπος που βιάζει παιδάκι, η ποινή που του ταιριάζει είναι μία. Ούτε καν ισόβια. Θανατική ποινή», δήλωσε ο κος Βελόπουλος.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι καταθέτει σήμερα πρόταση νόμου για τη νομιμοποίηση της οπλοκατοχής ώστε κάθε Έλληνας να έχει σπίτι του όπλο, να δημιουργηθεί πολιτοφυλακή αλλά και εθνοφυλακή για τα σύνορα με την Τουρκία.

«Καταθέτω σήμερα πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή. Για να έχει ο Έλληνας σπίτι του όπλο. Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.