
Η προσπάθεια αποδόμησης των τριών καταγγελιών.
Αρκετοί μήνες ίσως χρειαστεί να περάσουν για να ξεκινήσει η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης μετά την ποινική δίωξη του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, κατά του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη με τα τρία αδικήματα του ενός βιασμού και των δύο απoπειρών βιασμού, με το ρεπορτάζ του Mega να τοποθετεί την έναρξη της διαδικασίας ακόμα και μετά το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega η υπεράσπιση της πλευράς του ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει ήδη καλέσει και έχουν καταθέσει υπέρ του 7 μάρτυρες.
Ανάμεσα στους 7 μάρτυρες είναι και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ οι μάρτυρες προσπάθησαν να αποδομήσουν τις καταθέσεις των τριών γυναικών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού τους.
Η πηγή που επικαλείται το Mega αναφέρει ότι η σύζυγος και μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη γνωρίζει τις δύο από τις τρεις καταγγέλλουσες ενώ ισχυρίζεται πως ξέρει το κίνητρο πίσω από τις καταγγελίες της μίας από τις τρεις γυναίκες, στις καταθέσεις των οποίων στηρίχτηκε η ποινική δίωξη του εισαγγελέα κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη.
Μετά την ποινική δίωξη έρχεται η σειρά της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη στον ανακριτή, αυτήν τη φορά υποχρεωτικά με φυσική παρουσία και όχι με υπόμνημα, όπως είχε γίνει στην προανακριτική διαδικασία. Μετά το τέλος της απολογίας του η ανακριτική θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ο ηθοποιός, αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ή αν θα μπει η υπόθεση στο αρχείο.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πυρ ομαδόν κατά Δένδια: Τον «κάρφωσε» υπουργός, αλλά και μεγαλοδημοσιογράφος για τον Άγνωστο Στρατιώτη – «Μόνο σε κώμα δεν θα ερχόμουν στη Βουλή»
- Από την Καρντάσιαν και τις απαγωγές των πλούσιων αφεντικών κρυπτονομισμάτων, στο Λούβρο – Η τελευταία ελπίδα της Γαλλίας να βρεθούν τα κοσμήματα ονομάζεται BRB
- «Είναι χάσιμο χρόνου»: Τι οδήγησε στο ναυάγιο των νέων ειρηνευτικών επαφών για την Ουκρανία μεταξύ Τραμπ-Πούτιν