«Ύποπτα στίγματα»: Το στοιχείο-κλειδί της υπόθεσης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που οδηγεί στη σύλληψη των δραστών

Τώρα σοβαρά μιλάμε αν θα τους πιάσει η αστυνομία;

Σφίγγει ο κλοιός...

Η 11η Μαΐου ήταν μια ημέρα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μιας και το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά «μούδιασε» σύσσωμη την κοινωνία και άφησε πίσω του απέραντη και ανείπωτη θλίψη.

Οι δράστες δολοφόνησαν μια 20χρονη μητέρα, σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας και έφτασαν στο σημείο ν’ απειλήσουν ακόμα και το μόλις 11 μηνών βρέφος, προκειμένου ν’ αποσπάσουν τα χρήματα που υπήρχαν εντός του σπιτιού

Φυσικά, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες και να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης, ούτως ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά για το αδιανόητο έγκλημα που διέπραξαν.

Μετά και την κατάθεση του 32χρονου άτυχου συζύγου κατέστη σαφές, όπως επιβεβαιώνουν και οι Αρχές, πως πρόκειται για επαγγελματίες, σεσημασμένους ληστές, οι οποίοι έχουν παραβατικό παρελθόν και είχαν παντελή έλλειψη συναισθημάτων, όπως μαρτυρούν και οι χθεσινές τους πράξεις.

Το θετικό- σε ό,τι έχει να κάνει φυσικά με την σύλληψη τους, μιας και δεν υπάρχουν θετικά σε μια τραγωδία τέτοιου μεγέθους- είναι πως στον τόπο του εγκλήματος υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί το DNA και τα αποτυπώματα των δραστών, ενώ η ομάδα του Ανθρωποκτονιών με τους profilers έχουν ακόμα έναν ισχυρό «σύμμαχο» στο πλευρό τους, στην προσπάθεια εύρεσης των εγκληματιών.

Ποιος είναι αυτός;

Η τεχνολογία: οι ειδήμονες θα προσπαθήσουν να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως στο πεδίο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας θα σχηματίσουν τον χάρτη με τα ύποπτα στίγματα τηλεφώνων που εξέπεμπαν τόσο την ημέρα του φόνου όσο και τις προηγούμενες. 

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως αρχίζει να σφίγγει ο κλοιός…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.