Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το παιδαριώδες λάθος των δραστών που φέρνει πιο κοντά την σύλληψή τους

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το παιδαριώδες λάθος των δραστών που φέρνει πιο κοντά την σύλληψή τους

Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που έγινε...

Από το πρωί της Τρίτης (11/5) το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένη την ανατριχιαστική υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου βρήκε τραγικό θάνατο μια 20χρονη κοπέλα στο «βωμό» μιας ληστείας.

Η 20χρονη Κάρολαϊν έχασε την ζωή της από ασφυξία, καθώς οι ληστές την έδεσαν πισθάγκωνα και της έκλεισαν το στόμα, προκαλώντας της ασφυξία. Παράλληλα, οι αδίστακτοι ληστές σκότωσαν και τον σκύλο της οικογενείας, ενώ δε δίστασαν ν’ απειλήσουν και το μόλις 11 μηνών βρέφος προκειμένου να βρουν πού είχε κρυμμένα τα λεφτά ο 32χρονος σύζυγος, πιλότος στο επάγγελμα.

Η αστυνομία «χτενίζει» από το πρωί την περιοχή προκειμένου να βρει τα ίχνη των δραστών, ενώ πριν από λίγη ώρα γνωστοποιήθηκε πως η κυβέρνηση επικήρυξε τους δολοφόνους για 300.000 ευρώ.

Παράλληλα, η ειδική ομάδα που συστάθηκε έχει ξεχυθεί στο κυνήγι των υπόπτων, με μοναδικό στόχο την σύλληψή τους και το να οδηγηθούν ενώπιον του νόμου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το προφίλ των δραστών, οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για μια από τις σκληρές συμμορίες ληστών που εδρεύει στα δυτικά προάστια. Τα μέλη της, πιθανότατα είναι σεσημασμένοι με παρελθόν σε τέτοιου είδους χτυπήματα, ωστόσο φαίνεται πως υπέπεσαν σε ένα «παιδαριώδες» λάθος.

Ποιο είναι αυτό;

Οι δράστες έμειναν για πολλή ώρα εντός του σπιτιού και εκτιμάται πως άφησαν αποτυπώματα και dna, κάτι που σημαίνει πως μόλις επιβεβαιωθεί η εκτίμηση και γίνει η ανάλυση, τότε η αστυνομία θα έχει στα χέρια της κάτι χειροπιαστό και θα βρίσκεται πολύ κοντά στο να πιάσει τους δολοφόνους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.