Πολύ άσχημα μαντάτα για την Μαρίνα Πατούλη… (Pic)

Grande εμφάνιση και στο Λονδίνο η Μαρίνα Πατούλη

Το ανακοίνωσε η ίδια.

Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής και lifestyle σκηνής, μιας και βρίσκεται στα φώτα εδώ και αρκετά χρόνια πια.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα το όνομά της συζητήθηκε εντόνως ακόμα περισσότερο, καθώς πέρασε (και περνάει ακόμα, κατά δήλωση της ιδίας) μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο σε προσωπικό επίπεδο με τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την Μαρίνα Πατούλη, την γυναίκα του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με τον οποίο φέρεται να έχει χωρίσει και να προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της.

Παράλληλα, η κυρία Πατούλη γνωστοποίησε πριν από λίγο καιρό πως πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, από την οποία παλεύει να βγει πιο δυνατή και να ορθοποδήσει.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η ατυχία δε λέει να την αφήσει ήσυχη: όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, διαγνώστηκε… περίπου θετική στον κορωνοϊό, καθώς αυτό της ανέφερε κλιμάκιο της Περιφέρειας που της έκανε rapid test.

«Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορωνοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τον οποίον χτύπησε «καμπανάκι» στην περίπτωση της κ. Πατούλη είναι πως ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και χρειάζεται, αν επιβεβαιωθεί πως είναι θετική στον ιό, ιδιαίτερη προσοχή.

Της ευχόμαστε ολόψυχα να το ξεπεράσει και αυτό και να γυρίσει δυνατή στις υποχρεώσεις της.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό της μήνυμα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.