«Τόσα ευρώ ήταν η αμοιβή μου…»:  Η απάντηση Φουρθιώτη για τους μισθούς- μαμούθ απ’ το πρόγραμμα συνεργασία

«Τόσα ευρώ ήταν η αμοιβή μου…»:  Η απάντηση Φουρθιώτη για τους μισθούς- μαμούθ απ’ το πρόγραμμα συνεργασία

Τι λέει για τις καταγγελίες Βρούτση

Οι καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για το κόλπο του Μένιου Φουρθιώτη ήταν ξεκάθαρες. Σύμφωνα με αυτές ο τηλεπαρουσιαστής εμφάνιζε μισθούς – μαμούθ που έφταναν έως και τα 80.000 ευρώ, για να εισπράττει υψηλές επιδοτήσεις από τον μηχανισμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, που προβλέπει επιδότηση εργαζομένων σε πληττόμενη επιχείρηση που φτάνει και το 60% του μισθού:

«Ο συγκεκριμένος κύριος, όχι μία, αλλά πολλές φορές είχε έρθει με απαράδεκτο τρόπο, με πιέσεις, με απειλές στο υπουργείο, αλλά οι υπάλληλοι δεν ενέδωσαν. Είναι εξαιρετικοί οι υπάλληλοι που δεν ενέδωσαν.

Είδαν τι πήγε να γίνει και έφεραν το πρόβλημα στο γραφείο μου. Ηρθε πολλές φορές με αυτή τη συμπεριφορά, απεβλήθη από το υπουργείο Εργασίας όπως έπρεπε να γίνει, από τους αστυνομικούς μου.

Οταν έγινε μια φορά αυτό, την ίδια μέρα με κατήγγειλε στην εκπομπή του ότι βιαιοπράγησαν οι αστυνομικοί του Γιάννη Βρούτση κι εγώ ο ίδιος και είπε όλα αυτά που είπε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βρόυστης. 

Τι απαντάει όμως ο Μένιος Φουρθιώτης; Στη συνέντευξη του στον Στέφανο Χίο, έδωσε τη δική του εξήγηση παρουσιάζοντας νούμερα… εφαρμοσμένων μαθηματικών:

«Στέφανε έχω πάρει και έχω πληρώσει, τα οποία όλα είναι καταγεγραμμένα, εγώ και δυο άτομα που λένε ακόμα στο σύνολο, έχω πάρει για 6 μήνες τα 3 άτομα 30.000 και έχω πληρώσει για τα 3 άτομα εισφορές 172.000 (!!!). Δηλαδή το μήνα η αμοιβή μου ήταν 1650 ευρώ». 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.