Ραγδαίες εξελίξεις: Δένει τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ η αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις: Δένει τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ η αστυνομία

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου

Όσο οι μέρες περνούν χωρίς λευκό καπνό στην πολύκροτη υπόθεση Καραϊβάζ όλο και περισσότεροι αρχίζουν να πιστεύουν ότι οι αρχές δεν πρόκειται να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. 

Το ποσοστό άλλωστε της αστυνομίας στην εξιχνίαση δολοφονιών που σχετίζονται με τη μαφία της νύχτας είναι κάτω από 4%. Η συγκεριμένη υπόθεση όμως δεν είναι σαν τις άλλες. Την έχουν αναλάβει τα πιο έμπειρα και ικανά στελέχη της ελληνικής αστυνομίας με εντολή να μην κλείσει ο φάκελος μέχρι να βρεθούν οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου. 

Κι όπως όλα δείχνουν η ώρα αυτή δεν αργεί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews.gr οι αρχές έχουν δέσει την υπόθεση καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι σχετίζεται με τη δολοφονία του Δημήτρη Καπετανάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, τον Δεκέμβριο του 2020. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε φιλική σχέση με τον Καπετανάκη και τον τελευταίο καιρό είχε στρέψει το βλέμμα και την έρευνα του στη συγκεκριμένη υπόθεση προσπαθώντας να την εξιχνιάσει. 

Οι αρχές θεωρούν ότι οι δυο υποθέσεις σχετίζονται και μάλιστα έχουν «δέσει» πρόσωπα που φέρονται να είχαν σχέση με τη δολοφονία. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες κι είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς μέρες να δούμε και προσαγωγές υπόπτων. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία κι όλα δείχνουν ότι οι αρχές έχουν βρει την άκρη του νήματος σε μια υπόθεση που έμοιαζε σχεδιασμένη και εκτελεσμένη τέλεια.  

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.