Θάνατος Βαλυράκη: Η Νικολούλη βρήκε την ανατρεπτική μαρτυρία που αλλάζει τα πάντα

Θάνατος Βαλυράκη: Η Νικολούλη βρήκε την ανατρεπτική μαρτυρία που αλλάζει τα πάντα

Τι νέα στοιχεία έφερε στο φως η εκπομπή της δημοσιογράφου.

Ένας νέος μάρτυρας που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, ακούστηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Μετά από όσα εξιστόρησε στο «Φως στο Τούνελ» ο αυτόπτης μάρτυρας αναμένεται σήμερα Δευτέρα να καταθέσει στο  Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Η μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα του θανάτου από ατύχημα και προσθέτει στοιχεία σε αυτό που η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει από την αρχή, ότι δηλαδή ο θάνατος ήταν προϊόν δολοφονικής επίθεσης.

Για δύο ανθρώπους μίλησε ο μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη, που έμοιαζαν με ψαράδες και με το αλιευτικό τους σκάφος πλησίασαν τη βάρκα του πρώην υπουργού. Από απόσταση 150 μέτρων βρισκόταν ο μάρτυρας ο οποίος περιγράφει τις κινήσεις των δύο ψαράδων με νέα συγκλονιστικά στοιχεία:

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο», δήλωσε ο μάρτυρας που πρόσθεσε ότι η επίθεση έγινε μετά από λογομαχία του Σήφη Βαλυράκη με τους δύο άντρες.

O δικηγόρος της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη υποστηρίζει ότι μάρτυρες που είδαν το σκηνικό θανάτου του πρώην υπουργού δέχονται απειλές για να μη μιλήσουν ενώ γνωρίζουν τα πρόσωπα της επίθεσης: «Βεβαίως όλοι σιγοψυθυρίζουν τα ονόματα τους, είναι γνωστά εκεί στην τοπική κοινωνία, τι έχει συμβεί, κι όμως παρόλα ταύτα βρισκόμαστε μπροστά σε μία τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.