Ποια απαγόρευση κυκλοφορίας; Πάνω από 500 άτομα σε κορωνοπάρτι χωρίς μάσκες

Το κορωνοπαρτι μέχρι τα μεσάνυχτα στην Πάτρα δίχασε τον κόσμο της πόλης

H Πάτρα ξανά στο προσκήνιο με κορωνοπάρτι

Η απαγόρευση κυκλοφορίας και συνωστισμού φαίνεται πως έχει σταματήσει να εφαρμόζεται εδώ και καιρό, τουλάχιστον για τον νέο κόσμο της Πάτρας, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες κατά τις οποίες είναι πολλά τα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται στα στέκια της νεολαίας της πόλης χωρίς κανένα μέτρο να εφαρμόζεται.

Ακόμα μία φορά ο φακός του τοπικού μέσου dete.gr κατέγραψε εκατοντάδες νέους να έχουν συγκεντρωθεί σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και να διασκεδάζουν σε μεγάλες παρέες υπό τους ήχους δυνατής μουσικής χωρίς να κρατούνται αποστάσεις και χωρίς μάσκες, υπό το φως των φώτων του δρόμου.

Το πάρτι απλωνόταν σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και οι εκτιμήσεις του σάιτ κάνουν λόγο για πάνω από 5000 άτομα να είναι παρόντα με την αστυνομία να είναι ανύπαρκτη τόσο στον συγκεκριμένο δρόμο όσο και σε όλα τα υπόλοιπα σημεία της πόλης στα οποία τις προηγούμενες ημέρες διοργανώθηκαν αντίστοιχα πάρτι.

Θυμίζουμε ότι δύο ημέρες πριν ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε βρεθεί στην Αχαΐα και είχε μιλήσει για μία πρώτη σχετικά σταθεροποίηση του νομού στον αριθμό κρουσμάτων, με την ελπίδα ότι θα υπήρχε σταδιακά μείωση του ιικού φορτίου στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.