Με σοβαρή πνευμονία στο νοσοκομείο ο Σπυρόπουλος: Παλεύουν για να μη διασωληνωθεί

Γυναίκες ηθοποιοί καταγγέλουν για παρενόχληση τον Κώστα Σπυρόπουλο

Όλη η εξέλιξη της υγείας του.

Για Πέμπτη ημέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός, όπως είχε μεταφέρει πρώτος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε κολλήσει κορωνοϊό τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, δημοσιογράφος, Χριστίνα Πολίτη.

Μετά από 5 ημέρες στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας είχε σήμερα νεότερα από την υγεία του Κώστα Σπυρόπουλου τα οποία είναι μάλλον ανησυχητικά καθώς η κατάστασή του φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής ο ηθοποιός παλεύει με την πνευμονία, του χορηγείται το μέγιστο επιτρεπτό οξυγόνο και όλοι οι γιατροί παλεύουν ώστε ο Κώστας Σπυρόπουλος να μη χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ανέφερε κάτι για την πορεία της υγείας της Χριστίνας Πολίτη.

«Είναι ακόμα μέσα. Έχω επικοινωνήσει, όχι με τον ίδιο, είναι σε σοβαρή κατάσταση. Παλεύει για να μη διασωληνωθεί. Είναι η κατάσταση σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Eίναι κορωνοϊός όπως είχαμε πει, που το γύρισε σε πνευμονία. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα οι ποσότητες και εύχονται οι δικοί του άνθρωποι να μη φτάσει να διασωληνωθεί».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.