Στο νοσοκομείο με πνευμονία από κορωνοϊό ένας από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού metoo

Στο νοσοκομείο με πνευμονία από κορωνοϊό ένας από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού metoo

Μαζί του κόλλησε και η δημοσιογράφος σύντροφός του.

Ο ηθοποιός και θιασάρχης, Κώστας Σπυρόπουλος, ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για το ελληνικό metoo, ύστερα από τις καταγγελίες τριών γυναικών ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, είχαν αναρτήσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram ένα κοινό κείμενο, σε συμφωνία με τη δικηγόρο τους, στο οποίο ανακοίνωσαν ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Δυόμιση μήνες μετά και αφού προηγήθηκε εξώδικο του ηθοποιού στα κανάλια για να μη χρησιμοποιούν το όνομά του, εφόσον δεν υπάρχει η δικαστική οδός για το θέμα, ο Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στο οποίο μεταξύ άλλων είπε ότι ο ηθοποιός είναι στο νοσοκομείο και εκτός του ίδιου έχει κολλήσει και ασυμπτωματικά η σύντροφός του, δημοσιογράφος, Χριστίνα Πολίτη.

«Να σας δώσω μία είδηση για έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει κορωνοϊό και είναι στο νοσοκομείο, έχουμε πάρει άδεια για να το πούμε. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ξεκίνησαν τα συμπτώματα πριν από μερικές μέρες, είχε πυρετό, έπεσε το οξυγόνο και έκανε πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Και η σύντροφός του, η Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει και εκείνη κορονοϊό αλλά είναι ασυμπτωματική».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.