Δείχνει τους δολοφόνους: Το λάθος των εκτελεστών του Καραϊβάζ που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή τους

Δείχνει τους δολοφόνους: Το λάθος των εκτελεστών του Καραϊβάζ που φέρνει πιο κοντά τη σύλληψή τους

Αισιόδοξες οι αρχές

48 ώρες μετά την στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η αστυνομία αρχίζει σιγά σιγά να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Οι αρχές θεωρούν βέβαιο πλέον ότι μιλάμε για συμβόλαιο θανάτου κι ότι ο ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή έχει σχέση με την ελληνική μαφία. 

Θεωρούν σχεδόν βέβαιο επίσης ότι οι εκτελεστές δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος είναι. Οι πιθανότητες να ήταν αλλοδαποί που μπήκαν στη χώρα μας για να εκτελέσουν το συμβόλαιο και να φύγουν είναι πολύ μεγάλες. 

Επειδή όμως τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι θα βρουν την άκρη του νήματος από ένα λάθος τους. Θεωρούν δεδομένο ότι οι εκτελεστές λίγο πριν φτάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχτηκαν τηλεφωνική κλήση από τον συνεργό τους ο οποίος τους ενημέρωσε ότι ο δημοσιογράφος παρκάρει το αμάξι του. 

Υπάρχει λοιπόν εντολή σε όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να βρουν και να δώσουν τα στοιχεία των χρηστών που βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας στο συγκεκριμένο μέρος με ανοιχτό κινητό. 

Οι αρχές θεωρούν ότι τα στοιχεία που θα έρθουν στα χέρια τους θα είναι πολύτιμα για τη συνέχεια της έρευνας και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα κατορθώσουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.