«Γι’ αυτό μπήκα στη λίστα τους»: Το ανατριχιαστικά προφητικό άρθρο του Γιώργου Καραϊβάζ που ξεσκονίζουν οι αρχές

«Γι’ αυτό μπήκα στη λίστα τους»: Το ανατριχιαστικά προφητικό άρθρο του Γιώργου Καραϊβάζ που ξεσκονίζουν οι αρχές

Το blog του Γιώργου Καραϊβάζ στο μικροσκόπιο των αρχών

24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να βρουν την άκρη του νήματος. 

Οι έρευνες τους πλέον στρέφονται στα πρόσωπα που είχε ενοχλήσει ο δημοσιογράφος μέσα απ’ τη μαχητική αρθρογραφία του στο bloko.gr. 

Και η αλήθεια είναι ότι ρίχνοντας μια ματιά στα κείμενα του βρίσκει κανείς αποσπάσματα με μεγάλο ενδιαφέρον που σίγουρα θα σκαναριστούν από τους έμπειρους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση. 

Κάποια από αυτά μάλιστα είναι ανατριχιαστικά προφητικά. Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

# Μέσα στη συνείδηση μου βρίσκονται και αυτά. Και όσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου στην υπόθεση θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά. Μπορεί να να με ισοπεδώσετε ψυχολογικά, επαγγελματικά ακόμη και βιολογικά, αλλά δεν θα σας επιτρέψω να λιώσετε τη φωνή μου. Εξ’ ου και το αει στο διάολο κρετίνοι.  

# ΥΓ: Κατανοούμε πως με όλα όσα γράφουμε, απλώς … επιβαρύνουμε τη θέση μας. Ούτως ή άλλως και προφανώς γι αυτό μπήκαμε στη λίστα τους. Δεν θα αποχωρήσουμε οικειοθελώς με κανενός είδους συμβιβασμό ή υποστολή.

# Κατόπιν όλων αυτών, επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχα δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχόμενου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τη διαπλοκή με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει. Ανοίγουμε παρένθεση για να διευκρινίσω πως στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, τον είχα ενημερώσει και για τη διεύθυνση της κατοικίας μου, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, αλλά κυρίως, για να μην … κουράζονται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.