17 σφαίρες στην εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

17 σφαίρες στην εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε ρουχα παραλλαγής.

Σοκαριστικά είναι τα τελευταία στοιχεία από την εν ψυχρώ εκτέλεση του αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβαζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Το αρχικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για 6 πυροβολισμούς στην πραγματικότητα όμως βρέθηκαν 17 κάλυκες από σφαίρες γύρω από το πτώμα. Το χτύπημα όπως φαίνεται ήταν οργανωμένο στην εντέλεια και η ενέδρα είχε στηθεί έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου.

Το φονικό όπλο δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί, θα αναγνωριστεί μετά την εξέταση των σφαιρών. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή στοιχείων από κάμερες ασφαλείας ενώ ζητάει και αυτόπτες μάρτυρες της φονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ δύο άτομα επέβαιναν σε σκούτερ, πλησίασαν τον δημοσιογράφο που επέστρεφε από τη μεσημεριανή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο συνοδηγός πυροβόλησε 17 φορές προς το μέρος του Γιώργου Καραϊβάζ από πολύ κοντινή απόσταση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε ρούχα παραλλαγής.

Πηγές από την αστυνομία κάνουν λόγο για πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι εκτελεστές ήταν επαγγελματίες δολοφόνοι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.