Νέα καρφιά Μαρίνας Πατούλη: Μόνος του αποφάσισε να με χωρίσει, όχι μαζί

Η νέα συνέντευξη της εν διαστάσει συζύγου του περιφερειάρχη.
Πρώτα περιφερειάρχης και τώρα... καναλάρχης ο Γιώργος Πατούλης!

Μιλώντας στα Νέα, ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στο επικείμενο διαζύγιό του με την επί 35 χρόνια σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και μεταξύ άλλων σχολίασε και το θέμα του έφηβου γιού τους.

«Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».

Τι δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρίνα Πατούλη σε νέα της συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στο οποίο δήλωσε ότι η ίδια δε συμμετείχε σε καμία απόφαση για διαζύγιο.

«Από ό,τι διάβασα ο Γιώργος είπε ότι έχουμε αποφασίσει. Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω προσπαθήσει να στηρίξω τον εαυτό μου και το παιδί μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης» σχολίασε η  Μαρίνα Πατούλη ενώ πρόσθεσε:

«Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να στηριχθώ μέσα από τη βοήθεια ειδικών και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε. […] Σήμερα για μένα είναι μια ιδιαίτερη συγκινησιακά ημέρα, γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα σε πολύ νεαρή ηλικία τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής κάθε ανθρώπου, που είναι η μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα εφηβικά μου χρόνια, από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Για μένα είναι ένα διπλό πένθος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ